Плащане

 

Плащанията към Аптека Фармалайф са сигурни и удобни

След като изберете желаните продукти и натиснете на бутона “Купувам сега” или “Поръчка”, ще може да изберете от няколко варианта за плащане според Вашето предпочитание.

 

 

1. Наложен платеж - плащане на куриер при получаване:
    Цената на продуктите плюс цената на доставката се заплащат в брой на куриера в момента на получаване на пратката. Не се начисляват никакви допълнителни такси за наложен платеж. Метод на плащане наложен платеж е активен, когато общата сума на поръчани продукти и цена на доставка е поне 1.00лв.

 

 

2. Плащане с кредитна или дебитна карта:

   

▪ Плащанията се осъществяват съгласно програмите за сигурни плащания Verified by VISA и MasterCard Secure Code.

Видове карти, с които може да платите:  Visa (Виза), Visa Electron (Виза Електрон), Visa International (Виза Интернешънъл), Vpay, Master Card (Мастер Кард), Maestro (Маестро).

Може да използвате 3D Secure code (3D секретен код) в случай, че сте активирали услугата.

При този вариант заплащате предварително. Не заплащате никаква сума при получаването на пратката.

▪ Няма такса за плащане с кредитна или дебитна карта.

Трансакцията ще бъде извършена в Български лева. Посочените цени в сайта са във валута Български лева (BGN) и по курс 1 евро = 1.95583 лева. Възможно е Вашата банка да превалутира сумата по курс различен от посочения.

▪ При необходимост от връщане на сума платена с карта, сумата ще бъде възстановена само по картата, с която е платено.

 


3. Плащане през системата на PayPal:
   Повече от 117 милиона клиенти в 190 страни заплащат през системата на PayPal. При плащане през PayPal потвърждавате плащането в системата на PayPal чрез въвеждане на юзър и парола.

В случай, че изберете този вариант, нашият сайт ще Ви насочи към системата на PayPal. Процесът на плащане е сигурен и улеснен. След извършване на плащането, автоматично ще бъдете върнат в сайта на Фармалайф.

За разлика от наложения платеж, при този вариант заплащате предварително. На куриера не се заплаща никаква сума при получаването.

▪ Бихме желали да Ви информираме, че при избор на плащане през PayPal се начислява такса от 0.70лв + 1.7% върху цялата сума на поръчката. Останалата част от таксата на PayPal се поема от Фармалайф. Бележка: Ако изберете метод на плащане с дебитна или кредитна карта, няма да има такса за плащане.

 


4. Плащане по банков път:
    Може да заплатите избраните от Вас продукти по банков път. При този метод на плащане, поръчката ще бъде изпратена след успешно получен банков превод.

 

 Предлагаме хиляди продукти с доставка до Вашата врата или куриерски офис в цяла България:   

▪ Фармалайф доставя с Еконт и Спиди.

Доставяме и до офисите на куриерите.

Натиснете тук за да се запознаете с цени и условия за доставка включително международни доставки

 

 

 

 

Pharmalife® в своята аптека на адрес гр. София 1324, ул. Димитър Талев 15, приема плащания с:

Дебитни и кредитни карти включително безконтактни карти PayPass, с които плащането може да се извърши само с доближаване на картата до POS устройството.

 

 

 

 

 

 

Сигурни плащания

Коректност и доверие

Аптека Фармалайф