За Нас

Pharmalife® е изграден от добре организиран и позитивно настроен екип от специалисти в областта на фармацията. Нашите действия се ръководят от добрата фармацевтична практика и целта ни да има усмивки по лицата на нашите клиенти.

Философията на Аптека Фармалайф е да работи честно и открито. Винаги ще се стремим да представяме условията на нашите клиенти ясно и прозрачно. Нашият екип е отворен за предложения, препоръки и идеи. Ще ви бъдем благодарни да се свързвате с нас през формата за Контакти, когато искате да ни кажете нещо.

Търговската марка Pharmalife представлява дружеството Фармалайф България ООД / Pharmalife Bulgaria LTD със седалище и адрес на управление гр. София, ул. Димитър Талев 15, ЕИК: 201899627.

Фармалайф България ООД е собственик на Аптека Фармалайф на адрес гр. София, ул. Димитър Талев 15, тел. 0888872503, e-mail: office@pharmalife.bg

Pharmalife е собственик и администратор на фармацевтичния сайт www.pharmalife.bg

Pharmalife притежава Разрешително за търговия на дребно с лекарствени продукти издадено от Изпълнителната агенция по лекарствата.

Pharmalife притежава Разрешително за продажби по интернет на лекарствени продукти без лекарско предписание издадено от Изпълнителната агенция по лекарствата. Връзка към списък на лицата, които извършват търговия по интернет с лекарствени продукти без лекарско предписание.

Pharmalife e регистриран администратор на лични данни.

Сайтът на Аптека Фармалайф представлява удобен, лесен и сигурен начин за пазаруване. В домашна обстановка или на почивка, по всяко време може да получите с доставка любимите ви продукти. Може да избирате от хиляди продукти с доставка до Вашия дом или офис. Предвид факта, че за посещение на аптека или магазин се губи време и се заплаща цена за транспорт, все повече клиенти откриват удобството да пазаруват с няколко клика и да получат продуктите на вратата си.

Аптека Фармалайф предлага разнообразни варианти за плащане на закупените от вас продукти – плащане при получаване или плащане с банкови карти чрез криптираните системи на нашите партньори - вижте Плащане.

Аптека Фармалайф извършва продажба на:

- Лекарства без лекарско предписание

- Козметика

- Хранителни добавки

- Хомеопатични продукти

- Продукти за деца и бебета

- Био продукти
 

Продуктовата гама е разпределена, така че да задоволи вашите желания за актуални и полезни продукти за всеки период от годината. Ако имате желание за доставка на продукт, който не сте открили в нашия сайт, молим да ни пишете през формата за Контакти. Ще Ви отговорим бързо. Моля, имайте предвид, не продаваме и не рекламираме лекарства с лекарско предписание.

Аптека Фармалайф осигурява 14 дневен период за връщане на продукт, ако по някаква причина сте размислили и желаете да го върнете. За да ползвате тази възможност, моля изберете формата Условия за връщане.

За Фармалайф всеки клиент е важен и специален. Ние осъзнаваме личния избор, който сте направили преди да поръчате и затова винаги ще полагаме усилия за да оправдаем Вашите очаквания.

 

 

____________________________________________________________________

 

Търговска марка и юрисдикция: Марката Pharmalife®, търговското име и логото на Pharmalife® са запазени търговски марки на Pharmalife Bulgaria Ltd. Всички права са регистрирани и патентовани според законите на Република България и съобразени с международните закони.