РЕДУКЦИЯ Z-2 храна за отслабване с вкус на шоколад 20 сашета, REDUCTION Z-2

  • 20,59лв.

Безплатна доставка при поръчка над 30 лв до 1 кг
При поръчка под 30 лв цена на доставка 3.29 лв до 1 кг
array(3) { ["name"]=> string(110) "SVR - BLUE EMULSION SVR Емулсия за много суха и дехидратирана кожа 50мл " ["image"]=> string(87) "https://www.pharmalife.bg/image/cache/userfiles/productimages/original_6131-50x50_0.jpg" ["href"]=> string(168) "https://www.pharmalife.bg/index.php?route=product/product&product_id=5196&path=0,5,27,34,147,227,229,351,355,633,1102&filter=&sort=p.price&order=ASC" }
  • Доверие и сигурност Гарантирано качество
  • Доверие и сигурност Защита за клиента
  • Доверие и сигурност Доверие и сигурност

Действие: намаляване на теглото, конвертиране на мазнините в енергия, отслабване, премахване на целулита, подтискане на апетита, добро самочувствие.

Приложение:

Програма за намаляване на наднормените килограми

Програмата РЕДУКЦИЯ Z-2 се използва като пълен, или частичен заместител на храненето (замества трите основни хранения).

РЕДУКЦИЯ Z-2, подпомага разграждането на мастните депа (главно с подкожна локализация) и предпазващ от отлагането на нови масти в тези области. Подтиска чувството на глад. Ускорява метаболизма. Извежда тежки метали и спомага за детоксикацията на организма, заздравява опорно-двигателния апарат, понижава нивото на холестерола, понижава високото кръвно налягане, намалява риска от атеросклероза, подобрява работата на сърцето, предпазва стомашната лигавица, подобрява перисталтиката на храносмилателния трак, стимулира имунната   система,   подобрява концентрацията и паметовите способности, намалява предразположението към различни заболявания, осигурява необходимата енергия, по-добра подвижност, по-високо самочувствие.

РЕДУКЦИЯ Z-2 представлява широкоспектърна формула, съдържаща липотропни субстанции, като инозитол, холин и метионин. Те активизират мастния метаболизъм и подпомагат черния дроб за очистването от мазнините, като същевременно намаляват нивото на холестерола в кръвта.

Състав: Соев протеинов изолат, млечен протеинов хидролизат, соево брашно, какао,L-карнетин, L-метионин, L-лизин, L-фенилаланин, лецитин, пектин, кофеин 150 мг., витамин В2, витамин ВЗ, витамин B6, витамин С; биотин, калций, малтодекстрин, полисуит, натурален аромат, не съдържа оцветители и консерванти.

Соев протеинов изолат- Приготвя се от соево брашно, съдържа белтък хидролизиран до алфа аминокиселини с правилен баланс на осемте есенциални аминокиселини с максимална усвояемост и висока биологична стойност. Протеинът е основен макронутриент. В човешкото тяло се разграждат до 23 аминокиселини, 8 от които не могат да се синтезират от организма и трябва да се набавят от храни или добавки. Аминокиселините освен като градивни елементи на протеините се използват за образуването на нова тъкан и за възстановяване на повредени клетки, както и за образуването на хормони и ензими, за поддържане на киселинно-алкалния баланс на кръвта и за изхвърляне на ненужното от тялото. Те имат свойството да подобряват здравето – от укрепване на имунната система до намаляване на зависимостта от медикаменти. Аминокиселините и витамините са еднакво важни в храненето, защото не може да се извлече полза от едните, ако не се разполага с достатъчно количество от другите. Протеинът е подходящ хранителен суплемент за подготвителния период при спортисти, хора прилагащи диета с цел намаляване на наднорменото тегло и за хора в стадий на реконвалесценция след тежки заболявания. Поради ниското си съдържание на мазнини и въглехидрати и високата си енергийност ( 1 г. = 4 калории), той е една отлична храна за отслабване.

Концентриран суроватъчен протеин- Приготвен от суроватка с изтеглена лактоза. Концентриран източник на лесно усвоими белтъчини (90%) с висока биологична стойност и голяма концентрация на аминокиселини с разклонена верига /лейцин, изолейцин и валин/, които са много важни за запазване мускулатурата на подложения на хранителна диета организъм.  

Концентриран млечен протеин- Казеин. Приготвен от прясно мляко.

Лецитин- Лецитинът е естествена субстанция комбинираща перфектно психологически, диетични, фармацевтични и технологични функции. Съставна част от всички живи клетки. Компонент от защитната бариера на стомашната лигавица. Играе ключова роля в предаването на нервните импулси, способства за подхранване на мозъчните клетки и подобряване на паметовите способности. От химическа гледна точка педставлява холинфосфоглицерид (фосфолипид), хигроскопичен и восъкоподобен (съдържа едновременно хидрофилни и липофилни групи и образува интерфейсни филми). Съществено влияе върху метаболизма, като променя пропускливоста на клетъчните мембрани и подпомага регулирането на нивото на холестерола (помага за обратния пренос от стените на кръвоносните съдове) и мазнините в организма, разграждането им в черния дроб и възпрепятства тяхното окисление, като по този начин предпазва организма от стареене. Като емулгатор подпомага приемането и трансформирането на мастноразтворимите витамини. Оказва благоприятен ефект върху кожата и намалява образуването на целулит. В съчетание с витамин Е редуцира нападателността на свободните радикали и забавя процеса на стареене. Намалява риска от артеросклероза и подобрява функцията на сърдечния мускул и потока на кръвта. Тонизиращо средство.

Пектин - Пектиновите вещества представляват кисели полизахариди. Те са най-важните хранителни влакнини в ежедневната храна на човека. Съдържат се във всички плодове и зеленчуци. Биологичната им активност се повишава, когато са изолирани от растителна суровина. Поради влакнестата си структура и свойството да набъбват в стомаха те залъгват чувството за глад, свързват се с мазнините и вредните за здравето вещества и ги изхвърлят от тялото, като почистват червата. Предпазват от възпалителни процеси лигавицата на стомаха и имат благоприятно въздействие върху храносмилателния тракт. Пектинът стимулира перисталтиката, предпазва от рак на дебелото черво, понижава кръвната захар, понижава нивото на холестерола, извежда тежките метали и спомага за детоксикацията на организма. Стимулира имунната система. 

Л-Карнитин - В естествено състояние се съдържа в мускулната тъкан. При по-високо ниво е с доказан ефект при премахване на мазнините и използването им за енергия. L-carnitine е класифициран като витаминоподобно вещество – вит.Вt и се намира във всички тъкани, като най-високите му концентрации са в скелетната мускулатура и миокарда. Те са и най-силно зависими от него. Като естествена съставка на клетките той играе основна роля в производството и транспорта на енергия. И докато скелетните мускули предпочитат да използват разнообразни енергетични източници, то миокарда получава около 2/3 от енергията си чрез окислението на мастните киселини. L-carnitine е единствения фактор, действащ самостоятелно за проникването на дълговерижните (с повече от 12 въглеродни атома ) мастни киселини през вътрешната митихондриална мембрана, чрез т.нар. “карнитинова совалка”, и насочването им към бета-окислението. От друга страна скелетната мускулатура и миокарда използват незначително мастните киселини със средна верига (10-12 въглеродни атома), което прави L-carnitine още по-необходим в организма. Затова той е намерил широко приложение в профилактиката на сърдечно-съдови заболявания, като исхемична кардиопатия - при ангина пекторис и миокарден инфаркт, както и при хора на хемодиализа. В спорта се използва като хранителна добавка - за повишаване метаболизма на мастните киселини при тренировки с аеробна насоченост и като кардиопротектор. С тази цел се предписва и на хора с наднормено тегло.
Приемът обикновено става преди тренировка, но при някои спортoве с аеробен характер се използва и по време на нея.
Дневната доза на L-carnitine по RDA не е определена, но прием от 1 гр. дневно е напълно безвредна. Видимо ефектът на препарата се изразява чрез повишаване на потенето. Хора, целящи да отслабнат, могат да се консултират с лекар и да приемат и по-високи дози. В някои случаи дневната доза може да бъде увеличена на 2-4 гр. При спортисти се смята, че тя не трябва да надхвърля 7-8 гр./ден. Те трябва да имат предвид, че L-carnitineправи и слабо изразен депо ефект и при прием над един месец дозите могат да се намалят или да се направи пауза.  

Л-Метионин- Основна аминокиселина, която помага на черния дроб за разграждането на мазнините и мощен антиоксидант. Л-метионин е необходима за продукцията на креатин фосфат, проявява се, като подобрител на протеиновия синтез и изявен липотропен агент. Комбиниран с инозитола и холина, той е отговорен за синтеза на фосфолипидите , които са основни компоненти на клетъчната мембрана, необходими за транспорта на мазнините в кравта. Има свойството да се свързва със свободните радикали на отпадъчните вещества (от алкохол, никотин) и да ги неутрализира Съдържа сяра. Не се синтезира от организма.

Л-Лизин- Основна аминокиселина, много важна за изграждането на ключови за организма белтъчини. Необходима е за растежа, възстановяването на тъканите и производството на антитела, хормони и ензими. Той е метаболитен предшественик на л-карнетина и активен участник при метаболизирането на гликозата за енергия. Оползотворява мастните киселини, необходими за производство на енергия. Подобрява концентрацията

Кофеин- Присъствието на кофеина и неговите соли, ограничава натрупването на мазнини и улеснява тяхното освобождаване от мастните депа. Той е единственото вещество, което отключва фиксираната подкожна мазнина, като увеличава нивото на цикличния аденозин моно фосфат. Така се увеличава нивото на кръвната захар и освобождаването на свободните мастни киселини от клетките. Основният кофеин има незабавно действие, докато солите му чрез постепенна дифузия позволяват непрекъснато и продължително отслабване на всички нива от повърхността на кожата до зоните със затвърден целулит. Кофеинът е отличен стимулант на нервната система.

Хитозан - Chitosan - полизахарид, изолиран от черупката на морски ракообразни. Chitosan свързва мастите в храносмилателната система и ги извежда от нея без да се резорбират. Научните изследвания показват, че Chitosan залавя 6 пъти по-голямо количество липиди от собствената му маса и безопасно ги елиминира от организма. Той намалява нивото на плазмения холестерол, с което подпомага профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания. Като типичен представител на диетичните фибри, Chitosan има и антиконстипационен ефект. Елиминира жлъчните киселини и има антиканцерогененно действие.

Витамин С - синоним - аскорбинова киселина. Стимулира производството на хормоните адреналин, норадреналин и кортизон, които вземат пряко участие в процеса на отслабване. Подсилва защитните сили на организма, подпомага унищожаването на инфекциите и образуването на колагена. Влияе позитивно на костната структура, ставите и кожата. Като антиоксидант способства за отделянето от организма на токсините, произхождащи от замърсената околна среда. Предпазва от ракови и сърдечни заболявания, подпомага образуването на антистресови хормони. Действието му се подсилва от биофлавоноидите. Заедно с витамините от група В взема участие в произвеждането на енергия.

Витамин В2- участва в окислително-възстановителните процеси на клетката, подобрява адаптацията към нощно зрение и цветоусещането, влияе на синтезата на хемоглобин
Витамин В3 - Значение - участва в обмяната на аминокиселините и мастите, способствува обезвреждането на токсичните вещества.

Витамин В5- антипелагрозен фактор, участва в обмяната на въглехидратите и белтъците, в ендокринната регулация и функциите на нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система, има значение за синтеза на кортикостероидите.

Витамин Н- Нарича се още биотин. Участва в редица ензимни системи, в синтезата на мастните киселини, в обмяната на въглеродния двуокис. Подпомага организма при използването на важните наситени мазнини. Контролира метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините. Витамин Н е сяросъдържаш и отговаря за състоянието на кожата и косата и нервното равновесие.


Дозировка:

Намаляването на телесното тегло се извършва за един месец, по схема в три фази:

1. Привикване
2. Намаляване на теглото
3. Задържане на постигнатите резултати


Схема на приемането "Редукция" през първа и втора фаза

 

 

Фази на приложение на програмата

1 Фаза:

Привикване – продължителност 10 дни.
През този период, Вашият организъм трябва да привикне към по-малкия обем на храната. За по-плавен преход от неконтролирано хранене към диета. Затова се допуска едно контролирано хранене вечер. През този период стомахът Ви започва да се свива и постепенно да отвиква от големия обем на храната през неконтролирания период.

• Заместване на две хранения с ”Reduction” по една доза (едно пликче):
   В 8:00 часа сутринта (закуската е задължителна).
   В 12:00 часа - обяд.
• Едно контролирано хранене за вечеря в 18:00 часа, бедно на мазнини, въглехидрати и алкохол с диетично месо, зеленчуков бульон, салата от зеленчуци (без зеленчуци богати на скорбяла, като картофите), които трябва да се приемат 30 минути след хранене с ”Reduction” .
• 3 леки закуски в 10:00, 15:30 и след вечеря в 20:00, като закуската е от чаша минерална вода и свеж плод (1 бр.) с по-малко скорбяла и въглехидрати.
• Задължително 2 – 2,5 литра течности за предпочитане с витамини и минерали, без въглехидрати и без алкохол.
• Много движение.

 

2 Фаза:

Намаляване на теглото и стабилизиране – продължителност 20 дни / до края на контролирания месец /.

• Заместване на три хранения с ”Reduction” по една доза (едно пликче):
   В 8:00 часа сутринта (закуската е задължителна).
   В 12:00 часа - обяд.
   В 18:00 часа - вечеря.
• 3 леки закуски в 10:00, 15:30 и след вечеря в 20:00, като закуската е от чаша минерална вода и свеж плод (1 бр.) с по-малко скорбяла и въглехидрати.
• Задължително 2 – 2,5 литра течности за предпочитане с витамини и минерали, без въглехидрати и без алкохол.
• Много движение. Увеличаване на активността с анаеробни (с голяма динамика) физически упражнения.

 

3 Фаза:

Поддържане на намаленото теглото / неограничен срок /.

• Заместване на едно или две хранения в Зависимост от Вашето желание с храната ”Reduction” :
   В 8:00 часа сутринта.
   В 12:00 часа - обяд.
• За вечеря в 18:00 часа се препоръчва контролирано хранене.
• 2 – 2,5 литра течности за предпочитане с витамини и минерали, без въглехидрати.
• Поддържане на активността и физически упражнения.

 

След приключване на контролирания период е противопоказно веднага да се премине към нормално хранене. Необходимо е в рамките на няколко дни постепенно организма Ви да се захрани с нормална храна, за да се избегнат храносмилателни разстройства и усложнения.

Начин на употреба:

Непосредствено преди употреба е необходимо дозата за едно хранене (едно пликче) да се разкъса от прореза в горната част и да се смеси с 250 ml студена минерална вода. Необходимо е добре да се хомогенизира с помощта на миксер, шейкър или бъркалка. Консумира се веднага след рехидратирането в, като не бива да се оставя да престои или на съхранение в хладилник, защото не съдържа консерванти и стабилизатори.

Хранителна добавка.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Доставка

България:

 

Безплатна доставка при поръчка на продукти над 30лв до 1 кг

 

Безплатна доставка на продукти до 5кг при поръчка над 100лв

 

Цена на доставка при поръчка на продукти до 30лв:

до 1кг: 3.29лв | над 1 до 2кг: 4.29лв | над 2 до 5 кг: 4.89лв | над 5 до 10кг: 7.99лв | над 10 кг: 7.99лв + 0.49лв. за всеки следващ килограм

 

Времето за доставка е 24-48 часа. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Цените са с включено ДДС.

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път

 

Опаковането на продуктите е дискретно в непрозрачен плик и без надписи за съдържанието

 

Доставката е до вратата на клиента в цялата страна. Доставката се извършва между 09:00 и 18:00 без неделя. Има възможност за допълнителна куриерска услуга "Фиксиран час на доставка", която се таксува +2.40лв с ДДС прибавени към стандартната цена за доставка

 

Защита за клиента. След заплащане на пратка имате право да отворите плика и да проверите за наличие на щети, които може да възникнат при транспортирането. В случай, че има увреждане на продукт, куриерът ще ви предостави за подпис протокол. След това ще Ви изпратим отново същите продукти за наша сметка и с безплатна доставка

 

По Ваше желание, доставката може да бъде до офис на куриера до поискване. Ако изберете доставка до офис, добавете коментар при финализиране на поръчката. Офиси има в повече от 100 населени места в България. Натиснете тук за списък с офисите на Спиди

 

ЕКОНТ: натиснете тук за информация за доставка с Еконт

 

 

Гърция:

 

Цена на доставка до цяла Гърция:

до 1кг: 7.19 евро (14.06 лв) | над 1 до 2кг: 8.79 евро (17.19 лв) | над 2 до 3 кг: 10.39 евро (20.32 лв) | над 3 до 4кг: 11.89 евро (23.86 лв) | над 4 до 5кг: 13.49 евро (26.38 лв) | над 5 до 6кг: 15.09 евро (29.51 лв) | над 6 до 7кг: 16.69 евро (32.64 лв) | над 7 до 8кг: 18.29 евро (35.77 лв) | над 8 до 9кг: 19.89 евро (38.90 лв) | над 9 до 10кг: 21.49 евро (42.04 лв) | над 10 до 11кг: 22.99 евро (44.97 лв) | от 11 до 12кг: 24.59 евро (48.10 лв) | над 12 до 13кг: 26.19 евро (51.23 лв) | над 13 до 14кг: 27.79 евро (54.76 лв) | над 14 до 15кг: 29.39 евро (57.48 лв)

 

Време за доставка: до 3 работни дни за континентална Гърция и до 4 работни дни за островите

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Румъния:

 

Цена на доставка до Румъния:

до 1кг: 32.99 леи (14.03 лв) | над 1 до 2кг: 35.19 леи (14.96 лв) | над 2 до 3 кг: 37.39 леи (15.90 лв) | над 3 до 4кг: 39.59 леи (16.83 лв) | над 4 до 5кг: 41.79 леи (17.77 лв) | над 5 до 6кг: 43.99 леи (18.70 лв) | над 6 до 7кг: 45.99 леи (19.55 лв) | над 7 до 8кг: 48.29 леи (20.53 лв) | над 8 до 9кг: 50.49 леи (21.47 лв) | над 9 до 10кг: 52.69 леи (22.40 лв) | над 10 до 11кг: 56.89 леи (23.33 лв) | от 11 до 12кг: 57.09 леи (24.27 лв) | над 12 до 13кг: 59.29 леи (25.19 лв) | над 13 до 14кг: 61.49 леи (26.12 лв) | над 14 до 15кг: 63.69 леи (27.05 лв)  

 

Време за доставка: до 2 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в румънски леи по курс 1лв = 2.352 леи (всеки ден цените на продуктите в леи се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Словакия и Словения:

 

Цена на доставка:

до 1кг: 8.49 евро (16.60 лв) | над 1 до 2кг: 9.09 евро (17.77 лв) | над 2 до 3 кг: 9.69 евро (18.95 лв) | над 3 до 4кг: 11.29 евро (20.11 лв) | над 4 до 5кг: 10.89 евро (21.28 лв) | над 5 до 6кг: 11.49 евро (22.46 лв) | над 6 до 7кг: 12.09 евро (23.67 лв) | над 7 до 8кг: 12.59 евро (24.63 лв) | над 8 до 9кг: 13.19 евро (25.80 лв) | над 9 до 10кг: 13.79 евро (26.96 лв) | над 10 до 11кг: 14.39 евро (28.12 лв) | от 11 до 12кг: 14.99 евро (29.32 лв) | над 12 до 13кг: 15.59 евро (30.50 лв) | над 13 до 14кг: 16.19 евро (31.67 лв) | над 14 до 15кг: 16.79 евро (32.82 лв)

 

Време за доставка: до 5 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по четири начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Унгария:

 

Цена на доставка:

до 1кг: 2 636 форинта (16.60 лв) | над 1 до 2кг: 2 822 форинта (17.77 лв) | над 2 до 3 кг: 3 009 форинта (18.95 лв) | над 3 до 4кг: 3 193 форинта (20.11 лв) | над 4 до 5кг: 3 379 форинта (21.28 лв) | над 5 до 6кг: 3 566 форинта (22.46 лв) | над 6 до 7кг: 3 758 форинта (23.67 лв) | над 7 до 8кг: 3 911 форинта (24.63 лв) | над 8 до 9кг: 4 112 форинта (25.80 лв) | над 9 до 10кг: 4 281 форинта (26.96 лв) | над 10 до 11кг: 4 465 форинта (28.12 лв) | от 11 до 12кг: 4 655 форинта (29.32 лв) | над 12 до 13кг: 4 843 форинта (30.50 лв) | над 13 до 14кг: 5 029 форинта (31.67 лв) | над 14 до 15кг: 5 211 форинта (32.82 лв)

 

Време за доставка: до 4 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в унгарски форинти по курс 1лв = 158.78 форинта (всеки ден цените на продуктите във форинти се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Хърватска:

 

Цена на доставка:

до 1кг: 63.58 куни (16.60 лв) | над 1 до 2кг: 68.06 куни (17.77 лв) | над 2 до 3 кг: 72,58 куни (18.95 лв) | над 3 до 4кг: 77.02 куни (20.11 лв) | над 4 до 5кг: 81.50 куни (21.28 лв) | над 5 до 6кг: 86.02 куни (22.46 лв) | над 6 до 7кг: 90.66 куни (23.67 лв) | над 7 до 8кг: 94,33 куни (24.63 лв) | над 8 до 9кг: 98.81 куни (25.80 лв) | над 9 до 10кг: 103.26 куни (26.96 лв) | над 10 до 11кг: 107.70 куни (28.12 лв) | от 11 до 12кг: 112.30 куни (29.32 лв) | над 12 до 13кг: 116.82 куни (30.50 лв) | над 13 до 14кг: 121.30 куни (31.67 лв) | над 14 до 15кг: 125.70 куни (32.82 лв)

 

Време за доставка: до 5 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в хърватски куни по курс 1лв = 3.83 куни (всеки ден цените на продуктите в куни се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Чешка република:

 

Цена на доставка:

до 1кг: 229.41 крони (16.60 лв) | над 1 до 2кг: 245.58 крони (17.77 лв) | над 2 до 3 кг: 261.89 крони (18.95 лв) | над 3 до 4кг: 277.92 крони (20.11 лв) | над 4 до 5кг: 294.09 крони (21.28 лв) | над 5 до 6кг: 310.40 крони (22.46 лв) | над 6 до 7кг: 327.12 крони (23.67 лв) | над 7 до 8кг: 340.39 крони (24.63 лв) | над 8 до 9кг: 356.56 крони (25.80 лв) | над 9 до 10кг: 372.89 крони (26.96 лв) | над 10 до 11кг: 388.62 крони (28.12 лв) | от 11 до 12кг: 405.20 крони (29.32 лв) | над 12 до 13кг: 421.51 крони (30.50 лв) | над 13 до 14кг: 437.68 крони (31.67 лв) | над 14 до 15кг: 453.57 крони (32.82 лв)

 

Време за доставка: до 6 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по пет начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. ePay.bg или 4. PayPal (няма такси за плащане) или 5. По банков път. На куриера се заплаща в чешки крони по курс 1лв = 3.83 куни (всеки ден цените на продуктите в крони се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Германия и Австрия:

 

Цена на доставка:

до 5кг: 24.89 евро (48.68 лв) | над 5 до 10кг: 29.79 евро (58.26 лв) | над 10 до 20 кг: 32.29 евро (63.15 лв) | над 20 до 31кг: 35.59 евро (69.61 лв)

 

Време за доставка: до 6 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по четири начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal или 3. ePay.bg (няма такси за плащане) или 4. По банков път. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Великобритания, Италия, Франция, Белгия, Дания, Люксембург, Полша, Холандия:

 

Цена на доставка:

до 5кг: 33.19 евро (64.91 лв) | над 5 до 10кг: 39.49 евро (77.24 лв) | над 10 до 20 кг: 41.19 евро (80.56 лв) | над 20 до 31кг: 45.39 евро (88.78 лв)

 

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по четири начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal или 3. ePay.bg (няма такси за плащане) или 4. По банков път. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Испания, Португалия, Ирландия, Естония, Латвия, Литва, Финландия, Швеция:

 

Цена на доставка:

до 5кг: 45.89 евро (89.75 лв) | над 5 до 10кг: 50.49 евро (98.75 лв) | над 10 до 20 кг: 52.79 евро (103,25 лв) | над 20 до 31кг: 57.39 евро (112.25 лв)

 

Време за доставка: до 9 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по четири начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal или 3. ePay.bg (няма такси за плащане) или 4. По банков път. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

 

Сигурни плащания

Коректност и доверие

Онлайн Аптека Фармалайф

 


Напиши мнение

    Лошо           Добро

Изпратете ни телефонен номер и ще ви се обадим, за да поръчате

Изпращане


Може да поръчате и на телефон 0888872503 от 09:00 до 19:00 пон-съб. Може да позвъните и да затворите, ние ще Ви се обадим.