Сперм ОК Тест за определяне на фертилитет при мъжа за домашна употреба/ Sperm OK

 • Код: 8373
 • 44,99лв.

ФАРМАЛАЙФ ДОСТАВЯ С
ЕКОНТ, СПИДИ, РАПИДО
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: НА КУРИЕРА,
С КАРТА, EPAY, PAYPAL, ПРЕВОД
 • Доверие и сигурност Гарантирано качество
 • Доверие и сигурност Защита за клиента
 • Доверие и сигурност Доверие и сигурност

Сперм OK Тест за определяне на фертилитет при мъжа за домашна употреба/ Sperm OK

Безплатна доставка!

Сперм OK / Sperm OK на фирмата Artron е един от най-надеждните тестове за мъжка фертилност. Тестът определя броя на сперматозоидите, с диагностична чувствителност от 15 милиона сперматозоида на милилитър (Стандарт на СЗО 2010). Този висококачествен тест, произведен в Канада, е предназначен за домашна употреба. Сега можете да проведете точен и лесен тест за фертилност в личното пространство на своя дом.

Фертилност при мъжете

50% от случаите на проблеми при забременяването се дължат на мъжката инфертилност. Спърм ОК на Артрон е бърз и лесен тест за мъжка фертилност, за домашна употреба, предназанчен да отчете концентрацията на сперматозоиди в човешката сперма. Той предлага визуален и количествен резултат, лесен за отчитане и разбиране. Удобен за употреба в личното пространство на дома Ви.

Sperm OK тест за определяне на фертилитет при мъжа съдържа:

Начин на употреба

Спърм ОК тест е надежден, достижим и лесен за употреба.

Бързи резултати, бързо отчитане

Тестът Спърм ОК на Артрон показва бързи, точни и лесни за отчитане резултати:

Отрицателен

Само в контролния участък (С) се появява розова линия, което означава отрицателен резултат (броя на сперматозоидите е под прага от 15 милиона на милиметър и за това трябва да се консултирате с Вашия лекар, за допълнителни тестове.

Положителен

Появяват се 2 розови линии: в контролния участък (С) и тестова линия (Т), които потвърждават положителен резултат (броят на сперматозоидите е над 15 милиона на милиметър сперма).

Невалиден

В контролния участък не се появява линия (С). Повтори с ново тестово устройство. Ако тестът продължи да се проваля, моля свържете се с разпространителя и споделете номера на доставката на теста си.

Съвети за мъжка фертилност

Фертилността е нарастващ проблем сред двойки, които се опитват да заченат, но не успяват. Съветите по-долу ще Ви помогнат да развиете здравословен начин на живот, с който да увеличите броя на сперматозоидите:

 1. Поддържайте здравословна диета от свежи плодове, зеленчуци, цели зърна и поемайте по-малко вредни храни.
 2. Избягвайте тютюнопушенето и задимените помещения.
 3. Избягвайте употребата на алкохол.
 4. Спортувайте често (но не прекалено натоварващо), за да поддържате здравословна фигура и да се освобождавате от стреса и напрежението.
 5. Горещината, дългите периоди на обездвижване и тесните дрехи могат да подтиснат производството на сперматозоиди. Движете се често и носете широки дрехи, за да предотвратите притискане на тестисите.
 6. Споделяйте с партньора си, за да разберете кога е в овулация, и да увеличите шансовете на зачеване.

Употреба:

Тестът на Aртрон Sperm OK за определяне на мъжка  фертилност е бърз и удобен имунохроматографски тест за  домашна  употреба  за  качествено определяне  на стандартна концентрация на човешки еякулат, която е 15 милиона сперматозоида на милилитър.

Бързият скринингов тест ще ви даде положителен или отрицателен резултат. Продуктът показва  дали  концентрацията  на  Вашия еякулат отговаря на нормалните нива от 15 милиона сперматозоида на милилитър, както е определено от Световната  Здравна  Организация (СЗО)  през  2010 година.

Имайте в предвид, че този тест самостоятелно не  доказва,  дали  сте  фертилен  или  не.  Важно  е  да разберете напълно значението на резултатите от теста си преди да решите дали да се консултирате с доктора си за по нататъшни изследвания на еякулата ви.

Принцип на изследването:

Безплодието се наблюдава при 10 – 15% от двойките и половината от тези случаи са резултат от безплодие при мъжа.

Тъй като ниската концентрация на еякулата е водеща причина за безплодието при мъжа, важна първа стъпка при определяне на причината за безплодието е да се изследва броя на сперматозоидите в еякулата.

Едно пътуване до репродуктивна клиника за анализ на еякулата  може  да  не  е  удобно  за  всеки.

Световната Здравна Организация (2010) е определила референтна стойност от 15 милиона сперматозоида/мл. или повече за нормална стойност. Тъй като рискът от инфертилитет или субфертилитет при мъжа се увеличева все повече с намаляване на концентрацията на еякулата,тест, който предоставя  информация  за  тази  концентрация  под референтната стойност на СЗО, би бил подходящ.

Тестът на Артрон Sperm OK използва антиген улавящ имунохроматографски метод, определящ антигените на сперматозоидите  в  проби  еякулат.  Моноклонални антитела, специфични за   антигените на сперматозоидите са:

 1) конюгирани с колоидално злато върху  тестовата  линия, и 2) имобилизирани върху тестовата линия от нитроцелулозна мембрана.

Когато се добави проба, конюгатът злато - антитяло  се рехидрира  и антигените   на   сперматозоидите взаимодействат  с комплекса  конюгат - антитяло.

Комплексът  антиген – антитяло -злато  мигрира  към тесто вия прозорец към Тестовата Зона (T), къд ето ще бъде уловен от имобилизирани антитела, формиращи видима  розова  линия  (Тестова  линия),  индикираща положителен резултат. Ако концентрацията на еякулата е под нормалната стойност (15 милиона/мл), няма да се появи  розова  линия  в  Тестовата  Зона(T), което индикира отрицателен резултат. Като  вътрешен  контрол,  винаги  трябва  да  се  появи контролна линия в Контролната Зона (C). Липсата на цветна  контролна  линия  в  контролната  зона  е индикация за невалиден резултат. С  теста  на  Artron  Sperm  OK, в рамките на няколко минути, ще знаете дали концентрацията на еякулата ви е нормална.  Над  15  милиона сперматозоида  на милилитър (15×106/ml) еякулат е приемливия стандарт за нормална  концентрация.  Позитивният  резултат индикира, че концентрацията на Вашия еякулат е над 15 млн. сперматозоида на милилитър семенна течност. Отрицателният резултат индикира, че концентрацията е под  15  млн.  сперматозоида  за  милилитър  и  че  е препоръчително  по-нататъшно  изследване от Вашия доктор.

Отрицателният резултат  от  теста  Sperm  OK самостоятелно не доказва  безплодие. Възможно е концентрацията на сперматозоидите да  е  под 15 милиона на  милитър и Вие да сте фертилен.  Моля, консултирайте  се с лекар за допълнителни изследвания

Доставка от 4.85лв

България:
 

Фармалайф доставя с Еконт и Спиди:

 

Спиди, цена на доставка до офис на Спиди:

до 3кг: 4.85лв | над 3 до 5кг: 6.63лв

 

Еконт, цена на доставка до офис на Еконт:

до 1кг: 5.28лв | над 1 до 2кг: 5.79лв | над 2 до 5кг: 6.30лв

 

Спиди, цена на доставка до Ваш адрес със Спиди:

до 1кг: 5.89лв | над 1 до 2кг: 7.38лв | над 2 до 5кг: 8.18лв

 

Еконт, цена на доставка до Ваш адрес с Еконт:

до 1кг: 8.03лв | над 1 до 2кг: 9.58лв | над 2 до 5кг: 11.74лв

 

 

Времето за доставка е 24-48 часа. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Цените са с включено ДДС.

 

Плащането на поръчката може да е по следните начини: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal или 4. По банков път

 

Опаковането на продуктите е дискретно в непрозрачен плик и без надписи за съдържанието

 

Доставката до Ваш адрес се извършва между 09:00 и 18:00 без събота и неделя. Еконт начислява такса наложен платеж: 1.2% за доставка до офис и 2.4% за доставка до адрес. При Спиди, посочените цени за доставка са крайни. Има възможност за допълнителна куриерска услуга "Фиксиран час на доставка", която се таксува +2.40лв с ДДС прибавени към стандартната цена за доставка

 

Защита за клиента. Всяка пратка има опция “Виж преди да платиш”

 

Доставката може да бъде до офис на куриера до поискване. Ако изберете доставка до офис, в полето за адрес напишете адреса на куриерския офис. Списъци с офиси на куриери:

Еконт, натиснете тук за списък с офисите на Еконт

Спиди, натиснете тук за списък с офисите на Спиди

 

 

Гърция:

 

Цена на доставка до цяла Гърция:

до 1кг: 6.59 евро (12.84 лв) | над 1 до 2кг: 8.31 евро (16.19 лв) | над 2 до 3 кг: 10.03 евро (19.54 лв) | над 3 до 4кг: 11.74 евро (22.89 лв) | над 4 до 5кг: 13.46 евро (26.24 лв) | над 5 до 6кг: 15.18 евро (29.59 лв) | над 6 до 7кг: 16.89 евро (32.91 лв) | над 7 до 8кг: 18.60 евро (36.26 лв) | над 8 до 9кг: 20.32 евро (36.61 лв) | над 9 до 10кг: 22.04 евро (42.96 лв)

 

Време за доставка: до 3 работни дни за континентална Гърция и до 4 работни дни за островите

 

Плащането на поръчката може да е по три начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Румъния:

 

Цена на доставка до Румъния:

до 1кг: 16 лв | над 1 до 5кг: 22 лв | над 5 до 7кг: 28 лв | над 7 до 10кг: 31 лв | над 10 до 20кг: 50 лв | над 20 до 30кг: 59 лв | над 30 до 40кг: 71 лв | над 40 до 50кг: 80 лв

 

Време за доставка: до 2 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по три начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal. На куриера се заплаща в румънски леи по курс 1лв = 2.352 леи (всеки ден цените на продуктите в леи се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Германия и Австрия:

 

Цена на доставка:

до 5кг: 16.85 евро (33 лв) | над 5 до 10кг: 19.94 евро (39 лв)

 

Време за доставка: до 5 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Полша, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия:

 

Цена на доставка:

до 2кг: 22.17 евро (43.36 лв) | над 5 до 10кг: 24.27 евро (47.47 лв) | над 5 до 10кг: 26.38 евро (51.57 лв)

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Испания (континентална), Белгия, Дания, Италия, Люксембург, Франция, Холандия:

 

Цена на доставка:

до 2кг: 24.27 евро (47.47 лв) | над 5 до 10кг: 25.91 евро (50.68 лв) | над 10 до 20 кг: 28.47 евро (55.68 лв)

 

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Великобритания, Естония, Ирландия, Латвия, Литва, Финландия, Португалия (континентална):

 

Цена на доставка:

до 5кг: 39.76 евро (77.78 лв) | над 5 до 10кг: 43.64 евро (85.36 лв)

 

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

 

Сигурни плащания

Коректност и доверие

Онлайн Аптека Фармалайф

 


Напиши мнение

    Лошо           Добро