2СЛИМ ЛАЙФ НУТРИШЪН 300мл., 2SLIM

  • 2СЛИМ ЛАЙФ НУТРИШЪН 300мл., 2SLIM
  • Марка:
  • Код: a10259
  • 45,29лв.

ФАРМАЛАЙФ ДОСТАВЯ С
ЕКОНТ, СПИДИ, РАПИДО
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: НА КУРИЕРА,
С КАРТА, EPAY, PAYPAL, ПРЕВОД
  • Доверие и сигурност Гарантирано качество
  • Доверие и сигурност Защита за клиента
  • Доверие и сигурност Доверие и сигурност

ЛАЙФ НУТРИШЪН 2СЛИМ (2SLIM)300мл

2SLIM не е поредното „вълшебно хапче“ за отслабване. Той е изцяло натурален, безвреден и големият му ефект се дължи само и единствено на едно нещо – най-работещата комбинация за отслабване, която Природата е създала. Компонентите са 3 и всеки един по отделно е доказал своя ефект. Но събрани заедно, се получава уникален и супер мощен продукт, с помощта на когото ще се сдобиете с мечтаната фигура, бързо, лесно и БЕЗ да рискувате здравето си!

Защо 2SLIM работи толкова добре?

1. Изгаря натрупаните мазнини. Това автоматично означава по-стройно и красиво тяло. Но и по-бърз метаболизъм! Правилната обмяна на веществата е основна предпоставка за слабата фигура.

2. Увеличава чистата мускулна тъкан. Сигурно сте забелязали, че хората на които „нищо не им се лепи“ са с жилаво тяло. Това е така, защото колкото повече мускулна тъкан има едно тяло, толкова повече калории изгаря!

3. Първите 2 действия са причина за един много важен факт при отслабването с 2SLIM. За разлика от драстичните диети, при които свалянето на килограми всъщност идва от губене на мускулна маса и вода, тук се топят и мазнините! Или с други думи – изчезва това, което трябва да изчезне. Ще забележите, че докато пиете 2SLIM, вие отслабвате най-вече в проблемните си зони. Кое е по-добре – да свалите 20 кг от мускулите, водата и малко от мазнините (при това със зверска диета) или да свалите 7-8 кг, но от там, където е нужно, например корема и дупето!

4. Изхвърля токсините от тялото. Организъм, в който има натрупани токсини и хубава фигура са две НЕСЪВМЕСТИМИ неща. Дори слабата жена, ако има натрупани токсини, те веднага образуват целулит. Отделно от това, токсините са изключително вредни за здравето ни.

5. 2SLIM се приема по специална схема, включваща подготвителен и същински период, през които теглото се редуцира. И период за задържане на постигнатото тегло, който е препоръчителен. Това прави отслабването не само гарантирано, но и здравословно. И най-вече – без йо-йо ефект!

6. Не е нужно да гладувате. Дори напротив – хранете се на често по 4-5 пъти на ден през 3 часа, но в умерени количества и с качествени храни. За да постигнете забележителни резултати се препоръчва избягване на тестени, пържени, прекалено солени и сладки храни. Както газирани напитки и концентрати. Наблягайте на сезонни зеленчуци и плодове, леки ястия, риба, чисто месо, варен ориз и картофи, грах, обезмаслени млека и сирена, варени яйца и др. 

Състав:

CLA (конюгирана линолова киселина), произведен от BASF, Германия. Тази съставка подпомага отслабването по два начина. Първо, КЛА (конюнгирана лонолова киселина) увеличава чистата мускулна тъкан и така вие отслабвате напълно естествено. Второ, увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната тъкан, като в резултат на това се повишава и метаболизма на тялото. По този начин тялото отслабва на точните места, тъй като се намалява количеството на мазнините, а не само на водата.

Svetol® Екстракт от зелено кафе, произведен от Naturex, Франция. Това е единственият в света екстракт от зелено кафе с клинично доказана ефективност и безопасност, съгласно нормите в ЕС. Той подобрява способността на организма да изгаря мазнините, както и уникалната му способност да предотвратява гликогенолизата (разграждането на гликогена) и усвояването на глюкозата. В допълнение Svetol® е мощен антиоксидант.

Life Nutrition Екстракт от Мурсалски чай, произведен от Грийн енд Хелти, България. Екстрактът хармонизира обменните процеси в организма на ниво клетка. Той е мощен антиоксидант, който освен другите си действия, кара клетките в организма да се свиват и отпускат. По този начин те се изчистват от натрупаните в тях токсини, а чрез диуретичното му действие, тези токсини бързо се изхвърлят от тялото.

Как да приемате 2SLIM?

Етап I. Продължителността на този етап е 10 дни. 2SLIM се приема 3 пъти дневно по 10 ml (сутрин, обед и вечер) преди хранене.

Етап 2. Продължителността на този етап е 15 дни, като приемате 2SLIM два пъти дневно (сутрин и вечер) преди храна. Етапът може да бъде повторен за още един период от 15 дни, ако имате по-голямо наднормено тегло.

Етап 3. /пожелателен етап/ Продължителността на този етап е 30 дни, като приемате 2SLIM по 10 ml веднъж дневно преди ядене. Вие вече сте по-уверена и видимо по-слаба. През този период организма се приспособява към актуалното ви тегло и приема на 2SLIM му позволява това да става много по-плавно и безболезнено за него. Съветът на специалистите е този етап да бъде изпълнен.

Можете да изпълните само първия етап или само първи и втори, но при направената схема (първи, втори /при нужда с повторение/ и трети етап), резултатите са най-бързи и постоянни.

Направи първата крачка към красивото тяло! 

Един флакон е 300 мл. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза от 30 мл. Ако сте чувствителни или имате непоносимост към някоя от съставките на продукта, преди употреба се консултирайте с Вашия личен лекар. Ако имате медицински предпоставки, забраняващи и/или ограничаващи спазването на хранителен режим, както и приема на определени храни, предварително се консултирайте с Вашия личен лекар и/или диетолог. В случай, че Вашето наднормено тегло е в резултат на хормонален дисбаланс, предварително се консултирайте с Вашия личен лекар и/или ендокринолог.

 

Доставка от 4.85лв

България:
 

Фармалайф доставя с Еконт и Спиди:

 

Спиди, цена на доставка до офис на Спиди:

до 3кг: 4.85лв | над 3 до 5кг: 6.63лв

 

Еконт, цена на доставка до офис на Еконт:

до 1кг: 5.28лв | над 1 до 2кг: 5.79лв | над 2 до 5кг: 6.30лв

 

Спиди, цена на доставка до Ваш адрес със Спиди:

до 1кг: 5.89лв | над 1 до 2кг: 7.38лв | над 2 до 5кг: 8.18лв

 

Еконт, цена на доставка до Ваш адрес с Еконт:

до 1кг: 8.03лв | над 1 до 2кг: 9.58лв | над 2 до 5кг: 11.74лв

 

 

Времето за доставка е 24-48 часа. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Цените са с включено ДДС.

 

Плащането на поръчката може да е по следните начини: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal или 4. По банков път

 

Опаковането на продуктите е дискретно в непрозрачен плик и без надписи за съдържанието

 

Доставката до Ваш адрес се извършва между 09:00 и 18:00 без събота и неделя. Еконт начислява такса наложен платеж: 1.2% за доставка до офис и 2.4% за доставка до адрес. При Спиди, посочените цени за доставка са крайни. Има възможност за допълнителна куриерска услуга "Фиксиран час на доставка", която се таксува +2.40лв с ДДС прибавени към стандартната цена за доставка

 

Защита за клиента. Всяка пратка има опция “Виж преди да платиш”

 

Доставката може да бъде до офис на куриера до поискване. Ако изберете доставка до офис, в полето за адрес напишете адреса на куриерския офис. Списъци с офиси на куриери:

Еконт, натиснете тук за списък с офисите на Еконт

Спиди, натиснете тук за списък с офисите на Спиди

 

 

Гърция:

 

Цена на доставка до цяла Гърция:

до 1кг: 6.59 евро (12.84 лв) | над 1 до 2кг: 8.31 евро (16.19 лв) | над 2 до 3 кг: 10.03 евро (19.54 лв) | над 3 до 4кг: 11.74 евро (22.89 лв) | над 4 до 5кг: 13.46 евро (26.24 лв) | над 5 до 6кг: 15.18 евро (29.59 лв) | над 6 до 7кг: 16.89 евро (32.91 лв) | над 7 до 8кг: 18.60 евро (36.26 лв) | над 8 до 9кг: 20.32 евро (36.61 лв) | над 9 до 10кг: 22.04 евро (42.96 лв)

 

Време за доставка: до 3 работни дни за континентална Гърция и до 4 работни дни за островите

 

Плащането на поръчката може да е по три начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Румъния:

 

Цена на доставка до Румъния:

до 1кг: 16 лв | над 1 до 5кг: 22 лв | над 5 до 7кг: 28 лв | над 7 до 10кг: 31 лв | над 10 до 20кг: 50 лв | над 20 до 30кг: 59 лв | над 30 до 40кг: 71 лв | над 40 до 50кг: 80 лв

 

Време за доставка: до 2 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по три начина: 1. Плащане на куриера при получаване (наложен платеж) или 2. Плащане с кредитна или дебитна карта или 3. PayPal. На куриера се заплаща в румънски леи по курс 1лв = 2.352 леи (всеки ден цените на продуктите в леи се изчисляват автоматично според актуалния курс). Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Германия и Австрия:

 

Цена на доставка:

до 5кг: 16.85 евро (33 лв) | над 5 до 10кг: 19.94 евро (39 лв)

 

Време за доставка: до 5 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Полша, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия, Чехия:

 

Цена на доставка:

до 2кг: 22.17 евро (43.36 лв) | над 5 до 10кг: 24.27 евро (47.47 лв) | над 5 до 10кг: 26.38 евро (51.57 лв)

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Испания (континентална), Белгия, Дания, Италия, Люксембург, Франция, Холандия:

 

Цена на доставка:

до 2кг: 24.27 евро (47.47 лв) | над 5 до 10кг: 25.91 евро (50.68 лв) | над 10 до 20 кг: 28.47 евро (55.68 лв)

 

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

Великобритания, Естония, Ирландия, Латвия, Литва, Финландия, Португалия (континентална):

 

Цена на доставка:

до 5кг: 39.76 евро (77.78 лв) | над 5 до 10кг: 43.64 евро (85.36 лв)

 

Време за доставка: до 8 работни дни

 

Плащането на поръчката може да е по два начина: 1.  Плащане с кредитна или дебитна карта или 2. PayPal. На куриера се заплаща в евро и сумата се изчислява по фиксинга 1 евро = 1.95583 лева. Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Цените са с включено ДДС

 

 

 

Сигурни плащания

Коректност и доверие

Онлайн Аптека Фармалайф

 


Напиши мнение

    Лошо           Добро

Свързани продукти